Samarbejde med os

Vi samarbejder på dine præmisser og tager udgangspunkt i dine behov. Vi kan hjælpe dig med hele processen, eller de dele af processen, hvor du ikke selv har ressourcer eller ekspertise. Det er op til jer.

Gør-det-selv
Mangler du blot et værktøj til Customer Experience CX, spørgeskemaundersøgelser, eller dataindsamling, så kan vi give dig adgang til InMoment-platformen, så du selv kan gennemføre dine projekter fra A-Z. Med i abonnementet følger selvfølgelig velkvalificeret dansk support.

Assistance
Godt begyndt er halv fuldendt. Vi hjælper dig med at implementere InMoment-platformen og supporterer dig undervejs. På den måde kommer du hurtigt i gang. Det kan også være, at du har et projekt, hvor du ønsker at gøre nogle ting selv og overlade andre opgaver til os, hvor du ikke har de nødvendige ressourcer eller den nødvendige ekspertise.

Outsourcing
Har du ikke tid, ressourcer eller nok erfaring kan du overdrage hele opgaven til os. Vi kommer med et oplæg til opgaveløsning med udgangspunkt i dine konkrete behov. Vi gennemfører opgaven fra A-Z, inkl. rapportering, præsentation og konklusioner samt hjælper med implementering i organisationen.

Vi lærer fra os
Selvom vi har spidskompetencer inden for forskelige faglige områder, så er vi ikke bange for at lære fra os. Derfor holder løbende kurser og workshops, hvor vi oplærer og overdrager viden til dig.

Kontakt os i dag

Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.