Konsulentydelser inden for InMoment-Platformen

Undervisning i InMoment Platformen
Udover at yde brugere support tilbyder vi også at undervise nye og eksisterende brugere af systemet. Undervisning vil foregå hos kunden og tage udgangspunkt i specifikke undersøgelser, Customer Experience CX setup og Voice Of Customer-programmer, som kunden står over for at skulle gennemføre.

Hjælp til gennemførelse af undersøgelser
Til eksisterende InMoment-brugere tilbyder vi egentlig konsulenthjælp i forbindelse med dataindsamling og analyse af data. Det kan f.eks. være hjælp til opsætning af spørgeskemaer eller hjælp til sikring af anonymiteten ved indsamling af følsomme data i form af håndteringen af e-mail invitation og e-mail rykning.

Udvikling af specialfunktioner i InMoment Platformen
Selvom InMoment Platformen er et avanceret system, kan det en gang imellem være nødvendigt med udvikling af specialfunktioner i systemet. Vores erfarne IT-udviklere hjælper naturligvis med at skræddersy den helt rette løsning til jeres behov.

Integration med andre IT-systemer
InMoment-platformen kan integreres med andre IT-systemer, f.eks. CRM-systemer, HR-systemer, salgssystemer etc., så data automatisk udvikles mellem de IT-systemer og forskellige processer kan automatiseres. Vi står til hver en tid klar til at rådgive dig om mulighederne – kontakt os gerne for at høre mere.

Kontakt os i dag

Har du brug for svar på et eller flere spørgsmål?

Indtast dine oplysninger samt besked i formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.